Image
Up

 

Bitterballenmeisjes hebben een passie voor het creëren van een belevenis op ieder uniek evenement. Wij laten een blijvende indruk achter door de altijd gewilde kwaliteitsbitterbal op een bijzondere manier te serveren. Het “retro-gevoel” combineren met charme en flair zorgt voor een unieke beleving. Zonder bitterbal geen geslaagde borrel!

Hollandse twist

Bitterballenmeisjes is een originele manier om uw evenement een stijlvolle Hollandse twist te geven door middel van de uitstraling van bitterballenmeisjes. Bitterballenmeisjes ondersteunt de ambiance van een evenement en uw gasten zullen gecharmeerd zijn van de visuele beleving en presentatie.

Communiceren met passie is ons geheime wapen samen met de bitterbal. Geen luxe hapjes maar gewoon terug naar de bitterbal.

De bitterballenmeisjes staan voor :       chique & stijlvol

De bitterballenmeisjes stralen uit :        flair & professionaliteit

De bitterbal staat voor :                         gezelligheid

Verkoopconcept Bitterballenmeisjes

Naast het aanbieden van de Bitterballenmeisjes als gratis service aan uw gasten op een evenement heeft Bitterballenmeisjes ook een verkoopconcept. De bitterballen worden dan op een unieke wijze in een ludieke koker met 4 bitterballen verpakt en door de meisjes aan de man gebracht. De Bitterballenmeisjes presenteren de bitterballenkokers vanuit een kokerhouder en zorgen er op deze wijze voor dat iedere bezoeker bij zijn drankje van een bitterbal kan genieten!

 

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om deze manier van presenteren te gebruiken bij het uitserveren van de Bitterballen als serviceconcept, uw gasten zullen verrast zijn!

 

 

De Bourgondische Bitterbal

Ambachtelijk, goed gevuld en vol van smaak. Dat is De Bourgondische Bitterbal, de nieuwste bitterbal van snackspecialist Ad van Geloven. Bereid met overheerlijk draadjesrundvlees, smeuïge ragout en een krokante buitenlaag. Een luxe, culinaire bitterbal om heerlijk van te smullen.

 

Gezelligheid en genieten, zeker in deze tijd worden deze twee aspecten steeds belangrijker. Bij ons als Zuiderlingen; is genieten de mensen van Ad van Geloven met de paplepel ingegoten. Daarom was het ook niet moeilijk om een heerlijke bitterbal te maken die hier uitstekend bij aansluit! De Bourgondische Bitterbal is een culinaire bitterbal die ambachtelijk is bereid met het gebruik van de allerbeste ingrediënten. De combinatie van smeuïge ragout, overheerlijk draadjesrundvlees en de krokante buitenlaag zorgen voor een hartige bitterbal. Deze bitterbal, volgens typisch Brabants concept, zal ongetwijfeld in de smaak vallen op feestjes en luxe borrels.

De Bitterballenmeisjes en hun uitstraling zorgen ervoor dat de Bourgondische Bitterbal op een passende, kwalitatieve manier worden geserveerd!

 

 


 

 

Down
   Home       Bitterballenmeisjes       Proseccomeisjes       Crudités-boys       Events       Wist je dat?       Contact