Image
Up

Informatie

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Typefouten en fouten als gevolg van technische onvolkomenheden op deze website zijn voorbehouden. Bitterballenmeisjes aanvaardt hiervoor derhalve geen aansprakelijkheid.

Techniek

Deze site is geoptimaliseerd en getest met de meest gebruikte internet browsers. Omdat deze site samenwerkt met de software op de computer kan een onvoorspelbaar resultaat ontstaan. Aan deze 'compatibiliteitsfouten' kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de afbeeldingen op de site wordt veel zorg besteed. Toch is het mogelijk dat door de eigenschappen van het gebruikte beeldscherm en de beeldschermadapter afwijkingen ontstaan in bijvoorbeeld kleurweergave.

Beschikbaarheid

Bitterballenmeisjes spant zich in om een zo groot mogelijke beschikbaarheid van haar website te bieden. Bitterballenmeisjes garandeert echter niet dat altijd gebruik kan worden gemaakt van de website. Omstandigheden die het gebruik van de website kunnen verhinderen zijn onder meer storingen in de verbinding met internet, storingen in netwerken van telecom aanbieders of andere storingen die het gebruik van de website onmogelijk maken. Bitterballenmeisjes sluit iedere aansprakelijkheid als gevolg van het niet of niet correct beschikbaar zijn van de website.

Toepasselijk recht

Op elke overeenkomst tussen de klant en Bitterballenmeisjes is Nederlands recht van toepassing. Door het bezoeken van onze website en het gebruiken van de faciliteiten wordt aangegeven hiermee akkoord te gaan. Het Nederlands recht is van toepassing op deze voorwaarden voor gebruik en op enig dispuut tussen klant en Bitterballenmeisjes.

 

Down
   Home       Bitterballenmeisjes       Proseccomeisjes       Crudités-boys       Events       Wist je dat?       Contact