Image
Up

  • Evenementen 2011 de hoogtepunten!

 

Embrace Life/Daniel at VIP Room Rotterdam

 

Rob Geus en de Bitterballenmeisjes


Tijdens het horecabenefiet Embrace Life zijn de Bitterballenmeisjes sponsor geweest om geld op te halen voor het goede doel Daniel den Hoed Kliniek. Onder andere Rob Geus van de Smaakpolitie, Lee Towers en Timeless waren hierbij aanwezig. Zij hebben ieder erg genoten van de Bourgondische bitterballen die door de Bitterballenmeisjes tijdens het evenement zijn uitgedeeld.

 

Escada Opening

Bekende gasten Escada opening

 

Donderdag 23 juni was de officiële opening van de winkel Escada. Patrick, de eigenaar van de nieuwe winkel, had alles uit de kast gehaald voor deze opening. Toen het redactieteam bij de winkel aankwam was al duidelijk dat je deze avond niet mocht missen. Op de rode loper, die was uitgerold voor de genodigden, stond een ellenlange rij. Iedereen was aanwezig bij dit grote evenement. De BN’ers stonden enthousiast bij elkaar in de spiksplinternieuwe winkel. Modekoning Bas van Schaik was natuurlijk aanwezig, Fabienne de Vries kon niet ontbreken, de prachtige Lieke van Lexmond kwam nog even langs en nog veel meer bekende gezichten hebben zich laten zien op deze waanzinnige opening. The Fabulous Shaker Boys stonden de drankjes in te schenken en aan hapjes was natuurlijk ook gedacht. Voor het hongerige publiek liepen er beeldige Bitterballenmeisjes rond. Zie ook www.pchooftstraat.nl

 

Bitterballenmeisjes bij Escada

 

MTC MAGAZINE with Candy Dulfer & Stock Interiors

 

MTC Magazine

 

Op het jaarlijkse feestje hebben wij samen met Grapedistrict het feestje voorzien van Bourgondische Bitterballen en overheerlijke vino.

Candy loves de Bourgondische Bitterballen!

 

Candy & bourgondische bb

 

 

Witte de With Kunstas met Frits Bolkenstein

 

Een dag in Rotterdam met een afsluitende borrel met de Bitterballenmeisjes!

Kijk ook op www.daansamson.nl/samsonendewith2.pdf

 

Witte de With Frits Bolkenstein

 

Bedankje voor de bouwers in Spijk

Alle harde werkers werden bedankt op vrijdag middag voor al hun inspanningen tot nu toe.

 

Spijk Bouwvakkers en de Bourgondische Bitterbal

 


  • Evenementen 2010 de hoogtepunten!

Miljonairfair VIP avond 2010

09 december 2010 - Donderdag 9 december 20.00u staat er een hele rij genodigden van de Miljonair Fair op de rode loper voor de RAI. Mannen in smoking, vrouwen met mooie galajurken, iedereen heeft zijn best gedaan om uit te blinken op deze VIP avond. De bitterballenmeisjes hebben natuurlijk weer in stijl de overheerlijke Bourgondische bitterbal gepresenteed aan de genodigden van deze avond, met succes!

 

Ugg store Rotterdam, 1-jarig bestaan

30 oktober 2010 - Ieder uur werd er 1 paar Uggs gratis weggegeven door Mike de Boer, reden genoeg voor een hysterisch feestje. In stijl en in een zeer mooi decor mochten ook de Crudites-boys niet ontbreken voor de gezonde snack tijdens deze feestelijke viering!

 

Mike de Boer en de Crudités-boys

 

Voiles 2010 St-Tropez, Zuid Frankrijk

 

Van 26 september tot en met 3 oktober - vindt in Saint-Tropez het wereldwijd bekende zeilevenement Les Voiles de Saint-Tropez plaats. Er zullen weer duizenden bezoekers naar het evenement toe komen om te genieten van de vele zeiljachten, van traditioneel tot hypermodern. Ook de Bitterballenmeisjes hebben hier tijdens de borrel de bitterballen verzorgd.

 

 

Zomercarnaval in Rotterdam

31 juli 2010 - Tussen alle mooie danseressen en geweldige praalwagens liepen de Bitterballenmeisjes met hun bakken om bitterballen te verkopen!

 

Zomercarnaval

 

Terras Top 100!

15 juli waren de Bitterballenmeisjes te gast bij de Terras Top 100 van 2010. Ze deelden met veel flair de Bitterballen uit waardoor de gasten erg enthousiast waren!

een groot succes dus!


Uitreiking beste Strandtent 2010

Donderdag 8 juli deelden de Bitterballenmeisjes de lekkerste bitterballen uit bij de uitreiking van de 'Beste Strandtent 2010!' Deze ging naar Bries Noordwijk in Noordwijk aan Zee.


Rabobank Rotterdam personeelsfeest

Rabobank

Na een geweldige overwinning van Oranje was er in het Nieuwe Luxor theater het personeelsfeest van Rabobank Rotterdam. Met 6 Crudites-boys en 6 Bitterballenmeisjes was dit feest een enorm succes!

Rabobank

Egeria WK-feest

Zaterdag 19 juni stonden de Bitterballenmeisjes op het WK feest van Egeria. 2 meiden zorgden ervoor dat de wedstrijd een extra beleving kreeg door de beste bitterbal van Nederland met stijl en flair te serveren, De Bourgondische Bitterbal!

 

Megapicknick

 

Zondag 13 juni 2012 organiseerden Bitterballenmeisjes, Lily's Cupcakes & de Picknick Company een grote picknick aan de Kralingse Plas. Zo'n 250 mensen deden gezellig mee en kwamen hun kleedjes uitstallen op het grote grasveld. Ook Herman den Blijker kwam een kijkje nemen samen met zijn zoontje Mats en hond Truffel.

 

Magazine Esquire

 

Nieuwe cover voor magazine Esquire! De Bitterballenmeisjes waren erbij in de Cruijff Flagstore in Amsterdam op 11 mei.

 

Esquire Bitterballenmeisjes

 

 

Lovely Blue Lagoon Scheveningen

 

Proseccomeisjes! Op 9 mei 2010 waren de Proseccomeisjes actief op de Lovely party in the Blue Lagoon te Scheveningen. De meisjes werden begeleid door DJ ROOG, wat een enorm succes was!

 

Opening kantoorpand Marco Borsato

 

In Abcoude opende op 22 apil 2010 Marco Borsato zijn nieuwe kantoorpand! De Proseccomeisjes waren van de partij met de beste prosecco van Italië, Astoria!

 

Ronald McDonald Benefit Gala

 

Op 20 maart 2010 was er het Benefiet Gala voor de stichting Ronald McDonald kinderfonds. De Bitterballenmeisjes hebben deze avond tot een succes gemaakt met de heerlijke Bourgondische Bitterballen!

 

 

Jumping Amsterdam

 

Het grootste evenement op gebied van de paardensport in Nederland! De Bitterballenmeisjes waren erbij op 21 januari.


Horecava 2010

Op 11 januari 2010 stonden de Bitterballenmeisjes op de Horecava beurs in de Amsterdam Rai. De Horecava beurs trok dit jaar ruim 50.000 bezoekers!

 


  • Evenementen 2009, de hoogtepunten


Sportgala 2009

 

Op 16 december 2009 was het weer zover: het Sportgala! De Bitterballenmeisjes serveerden onze lekkerste bitterballen aan de succesvolle Nederlandse sporters.

 

Miljonairsfair 2009

 

Op 9 december 2009 was er weer de beroemde Miljonairsfair. De Bitterballenmeisjes waren een enorm succes onder onze rich & famous landgenoten.

 

Viva

 

 

 

24 november 2009 - De lancering van de 'nieuwe' hoofdredacteur Filemon. De Bitterballenmeisjes waren erbij om de sfeer nog beter te maken!

 

 

Voiles St. Tropez

 

 

Via Bolidt, die een stijgerborrel organiseerde, kwamen de Bitterballenmeisjes over de grens terecht in St. Tropez, Frankrijk!

 

 

Opening Elicium

 

 

Op 29 september opende de Rai de nieuwe deuren van Elicium, de nieuwe chique locatie voor feesten, partijen & evenementen. Prins Willem Alexander knipte hierbij het lintje door en at bijna 1 van onze heerlijke bitterballen!


Down
   Home       Bitterballenmeisjes       Proseccomeisjes       Crudités-boys       Events       Wist je dat?       Contact