Image
Up

Bitterballenmeisjes 18 juni Dutch Wedding Awards in Aalsmeer

Op maandag 18 juni worden de Dutch Wedding Awards uitgereikt. Wie zal er dit jaar naar huis gaan met de titel Trouwlocatie, Trouwfotograaf, Bruidsmodezaak, Bruiloft Stylist/Bloemist, Bruiloft Entertainment, Patissier Bruidstaart, Bruidsvisagist/Hairstylist, Trouwvervoersbedrijf, Weddingplanner, Trouw Videograaf en ThePerffectWedding van het jaar 2012. De Bitterballenmeisjes zijn hierbij aanwezig om deze dag feestelijk af te sluiten met een overheerlijke bitterbal! Volg ons die dag via Twitter.

 

Bitterballenmeisjes 31 mei lancering VIVA EK editie in Amsterdam

 

Op donderdag 31 mei lanceert het tijdschrift VIVA de VIVA EK editie. Onder andere Barbara Barend, Humberto Tan, Victoria Koblenko en Ruud Gullit zullen hierbij aanwezig zijn. De Bitterballenmeisjes kunnen natuurlijk niet ontbreken en zullen uiteraard de bitterballen verzorgen. Blijf die dag ons volgen via Twitter @BBmeisjes.

 

Bitterballenmeisjes 23 mei Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi in Rotterdam

 

Ieder jaar organiseren enthousiaste franchisenemers van McDonald's samen met bestuur en management van de Ronald McDonald Huizen Barendrecht en Sophia Rotterdam een eigen golftoernooi. De opbrengsten van deze sportieve dag komt uit de flightverkoopen een fondsenwervende loterij en veiling die tijdens het toernooi worden gehouden. De Bitterballenmeisjes willen graag hierin bijdragen en zijn aanwezig bij dit bijzondere evenement. Blijf die dag op de hoogte door @BBmeisjes te volgen via Twitter.

 

Bitterballenmeisjes komt met een nieuw concept: de Barchica's!

 

Bitterballenmeisjes komt met een geheel nieuw concept, namelijk de Barchica’s. Deze chica’s zorgen voor een extra beleving op uw evenement door verschillende soorten consumpties en drank uit te schenken. De Barchica’s zijn gekleed in mooie satijnen tops met daarbij een stoere jeans.

 

Meer informatie over de Barchica’s?

Mail naar info@bitterballenmeisjes.nl met al uw vragen.

 

Bitterballenmeisjes 16 en 17 november op Festivak in de Amsterdam RAI

 

Festivak is dé vakbeurs voor de totale publieksevenementen branche. Tijdens Festivak kom je de nieuwste trends tegen op het gebied van evenementen en dit jaar zijn ook de Bitterballenmeisjes hierbij aanwezig! Kom daarom zeker langs of blijf op de hoogte door @BBmeisjes te volgen via Twitter. Tot 16 en 17 november in de Amsterdam RAI!

 

Kanker raakt iedereen - Bitterballenmeisjes & Embrace Daniel den Hoed 12 september

Ongeveer één op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven vroeg of laat kanker. En anderen maken het van dichtbij mee. Gelukkig worden de perspectieven voor patiënten met kanker steeds beter, mede dankzij het Erasmus MC Daniel den Hoed Oncologisch Centrum.

 

In de laboratoria van dit centrum wordt baanbrekend onderzoek verricht naar onder andere borstkanker, prostaatkanker, dikke darmkanker, blaaskanker, hersentumoren en teelbalkanker. Stap voor stap wordt vooruitgang geboekt. Er komen steeds meer voorbeelden van kanker die heel gericht kunnen worden behandeld. Er is geen twijfel over: een betere toekomst voor patiënten met kanker wordt gemaakt in de researchlabs.

 

Er is op dit moment behoefte aan apparatuur voor de verwerking van weefsel voor kankeronderzoek.

In samenwerking met de Rotterdamse Horeca willen wij hier graag onze bijdrage aan leveren. Er is hiervoor € 50.000,- nodig.

 

12 september aanstaande sponsoren wij Embrace Life/Daniel vanaf 19:00 bij de VIP in Rotterdam. De Bitterballenmeisjes zullen er later op de avond bij zijn met hun Bourgondische Bitterballen, eerder op de avond zullen Lee Towers en Timeless te zien zijn. De presentatie zal door de enige echte Smaak Politie gedaan worden: Rob Geus.

 

 

Embrace Daniel

 

Onder het motto: 'Embrace LIFE, Embrace Daniel' willen wij geld inzamelen voor nieuw apparatuur voor kankeronderzoek. Wij willen € 50.00,- inzamelen en denken dit te bereiken door online Bitterballenmeisjes Shoppers te verkopen waarvan de opbrengst naar Daniel den Hoed gaat. Daarom hebben wij uw hulp nodig.

 

BITTERBALLENMEISJES SHOPPER BAG;  DE OPBRENGST GAAT NAAR DANIEL DEN HOED KLINIEK

Steun de Daniel den Hoed en ga samen met ons de strijd aan tegen Kanker. Koop een Bitterballenmeisjes customized Shopper bag! Voor slechts 4,95* euro is deze shopper bag van jou! Bestel 'm nu via het contactformulier op deze site of via info@bitterballenmeisjes.nl * exclusief verzendkosten.

 


North Sea Jazz 2011 was een SUCCES

Met de Bitterballenmeisjes op het North Sea jazz in de VIP lounge was een groot succes. Tussen Candy Dulfer & Prince door konden mensen genieten van onze Bourgondische Bitterballen.

Foto's volgen later!!

Bitterballenmeisjes in het Krant met Frits Bolkenstein

Kijk op de digitale versie: www.daansamson.nl/samsonendewith1.pdf

Op de een na laatste pagina kijken.

Bitterballenmeisjes bij Miljonairsfair 2010!

Ook dit jaar waren de Bitterballenmeisjes weer aanwezig bij de Miljonair fair 2010!

De Fair is hét podium voor de absolute top van het luxesegment. Van luxe bolides en sportauto's, kunst en antiek, jachten en sloepen, ambacht, horloges en juwelen tot en met reizen, hotels en resorts. Gedurende vijf dagen kunnen bezoekers hun hart ophalen. Onder het genot van bijzonder entertainment wordt in een stijlvolle ambiance gericht zaken gedaan. En ook hierbij mag dus de Bitterbal niet ontbreken!

 

Bitterballenmeisjes "Bij ons in de PC"

Tv debuut voor Bitterballenmeisjes! Op 16 oktober wordt een aflevering van "Bij ons in de PC" uitgezonden met als item het 1-jarig bestaan van mijnmiskoop.nl. Bitterballenmeisjes was erbij om alle lovely ladies (& Jort natuurlijk!) te voorzien van een overheerlijke Bourgondische Bitterbal. Kijken dus!!!

Uitzending "Bij ons in de PC" zaterdag 16 oktober 22:00 uur KRO, Nederland 1 http://bijonsindepc.kro.nl/

Plaats ook je Miskoop op www.mijnmiskoop.nl

 

Megapicknick

AD Rotterdams Dagblad - 26 mei 2010

Zondag 13 juni 2010 organiseren Bitterballenmeisjes, Lily's Cupcakes & de Picknick Company een grote picknick aan de Kralingse Plas. Samen met alle fans van Bitterballenmeisjes, Lily's Cupcakes en de Picknick Company gaan we gezellig met elkaar genieten van goed eten, drank & bitterballen en vermaak zoals jeu de boule, frisbee, voetbal, etc. De Picknick Company heeft voor deze gelegenheid twee bijzondere picknicks samengesteld. De manden zijn verkrijgbaar voor € 20,00 per mand voor twee personen. Wil je ook op de gastenlijst? Bestel dan je picknick, drankjes en bitterballen via: www.naffaire.nl/depicknickcompany/lily.html

Bitterballenmeisjes maken fuif compleet

Telegraaf - 25 augustus 2009

 

Amsterdam - Het gebeurt meer dan eens. Op een borrel tref je gezonde groenten met dipsaus in plaats van lekkere gefrituurde snacks. Teleurgestelde bitterballenfreaks kunnen nu de hulp inroepen van De Bitterballenmeisjes.

 

Verkoopconcept Bitterballenmeisjes

Naast het aanbieden van de Bitterballenmeisjes als serviceconcept aan uw gasten op een evenement heeft Bitterballenmeisjes ook een verkoopconcept. De Bitterballen worden op een unieke wijze in een ludieke koker met 4 bitterballen en door de meisjes aan de man gebracht. De Bitterballenmeisjes presenteren de bitterballenkokers vanuit een kokerhouden en zorgen er op deze wijze voor dat iedere bezoeker bij zijn drankje van een bitterbal kan genieten!

 

Bitterballenmeisjes bij Cafe de Witte Aap

Iedere donderdag & vrijdag kun je aan het eind van de dag gezellig borrelen bij Cafe de Witte Aap, volgens de reisgids Lonely Planet de beste kroeg ter wereld, in de Witte de With straat. Wie je hier dan tegenkomt zijn de Bitterballenmeisjes!

Vanuit een handige bitterballenmeisjescounter worden de Bourgondische bitterballen vanaf het terras van Cafe de Witte Aap vers bereid. Een heerlijke snack dus, uitgeserveerd in een handige koker!

 

Bourgondisch borrelen met bitterballen

AD - 13 augustus 2009

 

Wie geregeld op vrijdag aan het eind van de middag in de Witte de Withstraat in Rotterdam een borrel pakt bij De Witte Aap, volgens de reisgids Lonely Planet de leukste kroeg ter wereld, is ze vast al eens tegengekomen: de Bitterballenmeisjes.

 

Nederlanders eten (nog meer) bitterballen door crisis

www.nu.nl - 2 maart 2009


Een stevige economische crisis blijkt erg goed voor de verkoop van oer-Hollandse snacks in Nederland. Uit cijfers van marktonderzoeksbureau Information Resources Inc. blijkt dat de verkoop van bitterballen en kroketten in de afgelopen 52 weken fors is gestegen.
Waar andere bedrijven hun verkoop zagen afnemen, groeide de totale bitterballenmarkt met 14 procent en werd 4 procent meer kroketten verkocht.
De reden is niet helemaal duidelijk. Maar de onderzoekers denken dat mensen in deze tijd een beetje troost zoeken in snacks.

 

Kroeg- en huiskameronderzoek: Bitterbal meest populaire snack

Amsterdam - 11 mei 2009

 

Met ruime voorsprong eindigde de bitterbal op de eerste plaats als meest gegeten snack, in de kroeg en thuis.
Tevens bleek dat toeristen goed op de hoogte zijn van deze lekkernij, en er speciaal naar vragen tijdens hun bezoek aan Nederland.


Bitterbal-gate

Algemeen Dagblad - 7 mei 2009

 

Het bestuur van FC Zwolle zette trainer Jan Everse op non-actief, na een incident dat de geschiedenisboeken in gaat als ‘bitterbal-gate’. De coach kreeg ruzie met een clubmedewerker, omdat hij opzettelijk zou zijn overgeslagen bij het uitdelen van de hapjes. Een machtsstrijd volgde, met als glorieuze winnaar Jan Everse. Hij keert maandag terug, het bestuur is weg.

Down
   Home       Bitterballenmeisjes       Proseccomeisjes       Crudités-boys       Events       Wist je dat?       Contact